Život i stil
Diplomirali smo uspješnu zavodničku taktiku (kojoj niti jedan frajer neće odoljeti) Jednom kada naletite na frajera koji vam se opasno sviđa i kojemu ste se i vi svidjeli, evo kako ćete zadržati njegovu pažnju...
# Cosmopolitan.hr

1. Niti jedne sekunde nemojte glumiti da ste nešto što niste. Budete li od samog početka vaših druženja glumili da ste nešto što niste, vezu unaprijed osuđujete na propast. Samo je pitanje vremena kada će vaši stavovi, navike i obrasci ponašanja isplivati na površinu pa doista nema potrebe da ih prikrivate. Budite prirodni, spontani i dosljedni sebi, takvi ćete mu se najviše svidjeti.

2. Jasno postavite svoje granice i čuvajte svoje dostojanstvo. Samo zato što je on super zgodan i uspješan i što vas je pozvao van i počastio vas pićem ili vam na bilo koji drugi način dao do znanja da mu se sviđate ne znači da momentalno trebate zaboraviti na svoje dostojanstvo i učiniti sve što on od vas očekuje. Postavite svoje granice i dajte mu do znanja kakav ste tip žene. Želi li ozbiljnu vezu, itekako će to cijeniti.

3. Izložite sve svoje adute. Davno su prohujala vremena kada su frajeri padali na žene koje su spremne potčiniti im se i gledati u njima božanstva. Frajeri kakve želite za ozbiljnu vezu vole snažne i samosvjesne žene, obrazovane, inteligentne i sposobne. Sve ono što znate i za što ste sposobni može vam samo ići u prilog, stoga se nemojte sramiti pokazati svoje kvalitete. Dapače, očarajte ga svim raspoloživim atributima i dajte mu do znanja da vrijedite mnogo.

4. Ljubomorne ispade zaobilazite u širokom luku. Od samih početaka steknite naviku da ne gušite jedno drugo ljubomornim ispadima, sumnjičavim pitanjima i provokacijama. Budite na oprezu kada su druge žene u pitanju, no nemojte zaboraviti da niste povezani pupčanom vrpcom i da ne morate zajedno provoditi baš svaki slobodan trenutak. Sve dok ne iznevjeri vaše povjerenje nemate nikakvog razloga za brigu.

 

(Cosmopolitan.hr)

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.