Život i stil
Dodiri po ovih 7 erogenih zona uzbudit će vas više od samog seksa Na ove se erogene zone često zaboravlja, iako su dodiri na tim super osjetljivim dijelovima u stanju potpuno vas izluditi i uzrokovati trnce po cijelom vašem tijelu. Podsjetite jedno drugo na svih 7!
# Agencija

1. Unutrašnja strana bedara. Nježni poljupci, dodiri, golicanje percem ili nečim drugim potpuno će vas izludjeti. Umjesto da vas krene oralno zadovoljavati, neka vas radije ljudi po vašim bedrima, taman na prijelazu prema guzi.

2. Područje ispod grudi. Neka nakratko zaboravi na vaše bradavice i same grudi i za promjenu se posveti području ispod njih. To je područje jako osjetljivo pa ćete se ježiti zahvaljujući i najmanjem dodiru.

3. Stražnja strana koljena. Zana je pjevala 'Dodirni mi kolena', no mi ipak preporučamo stražnju stranu koljena po kojoj će vas svaki dodir uzbuditi i zahvaljujući kojima ćete samo željeti još, i još, i još...

4. Usnice. Često tijekom seksa zanemarujemo usne, ili ih uzimamo zdravo za gotovo. Neka krene prelaziti prstima preko njih, grickati ih ili ih sisati... Uživat ćete!

5. Laktovi. Tankoća kože na ovom dijelu tijela bit će zaslužna za golicanje vaše mašte, ali i trnaca po tijelu. A možda vam taj dio nikada ne bi pao na pamet!

6. Anus. Mnogo žena voli stimulaciju ovog dijela tijela, iako mu se najčešće ne posvećuje dovoljno pažnje. Eksperimentirajte polagano i uvijek koristite puno lubrikanta.

7. Vrat. Velika većina žena obožavat će poljupce i dodire po vratu, i ne samo da će ih obožavati nego će im zbog njih doslovno početi klecati koljena.

 
(Cosmopolitan.hr)
 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.