Život i stil
Evo s kakvim ženama muškarci žele ozbiljnu vezu Fizički izgled muškarcima uopće neće biti toliko važan kriterij kada biraju ženu s kojom će se skrasiti.
#

Fizički izgled muškarcima uopće neće biti toliko važan kriterij kada biraju ženu s kojom će se skrasiti. Zato, da biste pronašli čovjeka svog života, važno je da poradite i na nekim svojim unutrašnjim osobinama.

Strast prema poslu

Nije važno koju školu završavate ni čime se bavite. Važno je da ste posvećeni i predani karijeri koju ste izabrali. Jednostavno, da budete ponosni na postignuća i plodove svoga rada, piše "Telegraf".

Smisao za humor

Djevojke koje ne znaju da prihvate šalu, bilo na tuđi, bilo na svoj račun, definitivno nisu "materijal" za dugu vezu. Naučite da se s životnim nedaćama nosite sa osmijehom.

Imajte svoj život

Okružite se prijateljima, uživajte u hobijima, imajte nešto svoje. Muškarci vole djevojke koje žive punim plućima, kojima oni sami neće biti centar svijeta. Naravno, osoba koja ima svoj život za njih predstavlja i izazov.

Gradite svoj karakter

Iako je za kvalitetnu vezu neophodno mnogo kompromisa, to ne znači da treba da postanete krpa koja nema prava na svoje mišljenje. Ako imate jasan stav o nečemu, recite ga. Tako ćete zaslužiti njegovo poštovanje.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.