Život i stil
Fatalna privlačnost: Tri stvari zbog kojih se muškarci zaljube u žene Nemojte se truditi da mu pokažete da ste slične njemu, nego koliko ste odane sebi
#

Iako fizički izgled svakako igra ulogu u pridobijanju muške pažnje, on nije najbitniji. Zapravo, sljedeće tri stvari mogu navesti muškarca da se ozbiljno zaljubi u vas.

Strastvenost

Ne misli se na onu u krevetu. Žene koje su pronašle svoju svrhu i nešto oko čega su strastvene neobično privlače muški rod. To može biti posao, hobi ili bilo šta što vas toliko usrećuje da jednostavno zračite kada govorite o tome. Izrazite svoju jedinstvenost i nemojte se truditi da mu pokažete da ste slične njemu, nego koliko ste odane sebi.

Autentičnost

noge žene prilikom ulaska u ljubavnu vezu žrtvuju svoje poglede, stavove i snove kako bi se uskladile sa svojim partnerom. Ipak, to nije nešto čime će zadržati tog istog partnera ni način na koji će biti srećne u vezi. Čvrste odluke, stavovi i vjerovanja ono su što vas čini jedinstvenom, posebnom i snažnom i toga se nipošto ne treba odricati.

Ženstvenost

Današnji način života često nam ukazuje na alarmantnu važnost samostalnosti, napornog rada i produktivnosti. Važnost ove tri stavke je nesporna, međutim kada počnete da u svemu preuzimatie inicijativu, kada donosite odluke bez saglasnosti svog partnera i ne dopuštate mu da on bude taj koji će vas barem malo razmaziti – dolazite do problema. Dopustite mu da vam otvori vrata i pomogne da obučete kaput, pokažite svoju nježniju stranu i budite svjedok njegovog oduševljenja.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.