Život i stil
(Jedina) vještina koja je stvarno potrebna za dobar seks Luda kemija, fenomenalne vještine, fizička izdržljivost i orgazam - mnogi misle da nema dobrog seksa bez ova četiri "sastojka".
# Agencija

Luda kemija, fenomenalne vještine, fizička izdržljivost i orgazam - mnogi misle da nema dobrog seksa bez ova četiri "sastojka".

Međutim, izgleda da je puno toga što mislimo o seksu krivo.

Stručnjaci kažu da samo jedna stvar garantira pravo seksualno zadovoljstvo - potpuna predanost.

Glavni elementi potpune predanosti partnera su fokusiranost tijekom seksualnog odnosa, osjećaj duboke erotske intimnosti, dobra komunikacija, iskrenost i želja za udovoljavanjem.

Nedavna anketa pokazala je da mnogi ljudi ne polažu previše pažnje na sam orgazam jer seks može biti loš i s njim ili usprkos njemu.

Više pažnje polaže se na tzv. optimalnu seksualnost i ideju da seks može biti nepresušan izvor zadovoljstva i bez orgazma.

Većina ispitanih parova navela je potpunu predanost kao najvažniji element seksualnog iskustva jer ona potencira međusobno poštovanje, prihvaćanje i nježnost.

Izgled tijela i tehnika na samom su dnu liste prioriteta u seksu jer dobri partneri dolaze u svim oblicima i veličinama, a vještine dolaze s iskustvom.

 

(zadovoljna.hr)

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.