Život i stil
Koraci do sretnog seksualnog života (kakav i zaslužujete) Jer je život prekratak da biste ga trošili na loš seks!
# Cosmopolitan

1. Ne seksajte se s kretenima. 99% lošeg seksa rezultat je seksa s lošim ljudima (to je znanstvena činjenica), zato ostavite neobzirne egoistične osobe koji pokušavaju biti dio vašeg seksualnog života. Kad kažemo neobzirni, ne mislimo samo na one budale koje se prema vama ponašaju generalno loše inače, nego i onima koji vas odbijaju oralno zadovoljiti ili tijekom seksa leže na leđima poput drvenih marija dok se sat vremena ubijate u očajničkom pokušaju seksa. Živimo u vremenu u kojem za to jednostavno nemamo vremena. Izbacite ih iz svog života.

2. Masturbirajte. Osim što jako dobro utječe na vaše zdravlje, sami svoje tijelo poznajete najbolje, što znači da će sam seksualni užitak uvijek biti najbolji kad to radite sami.

3. Naučite kako partneru reći što vas uzbuđuje. Ako već znate što pali, a što ne, nemojte gubiti vrijeme na prakticiranje njegovih „tajnih“ poteza koji završavaju iznimno lošom glumom orgazma. Imate glas i koristite ga kad vam nešto ne odgovara – objasnite mu sve do najsitnijih detalja. Ako vam je verbalno objašnjavanje neugodno ili teško, pokažite mu. Recite mu da ide lijevo, desno, brže, sporije, nježnije, jače. Vjerujte nam, on nikad neće biti sretniji, vi nikad nećete biti sretniji, to će sveukupno biti jedno vrlo veselo iskustvo i trajat će vječno! (Nije li to super?)

4. Ne zadovoljavajte se brzinskim seksom. „Quickie“ je omiljena i zabavna rekreacija, ali za njega postoji vrijeme i mjesto. I to su obično ona mjesta (ili vrijeme) kad biste trebali raditi sve samo ne razmišljati o seksu. To je super, ali mnogim ženama treba i do dvadeset minuta kako bi doživjele orgazam, zato se nemojte ustručavati reći partneru da uspori. Ako se on bori s izdržljivošću, recite mu da stane kad misli da ne može izdržati, a tijekom pauze neka koristi ruke ili jezik kako sav njegov naporan rad oko vaše vagine ne bi bio uzaludan. Kad dostignete vrhunac, recite mu da može nastaviti s penetracijom, a onda uživajte u zajedničkom orgazmičnom svršetku.

5. Recite „ne“ svemu što vam stvara neugodu. Prisiljavanje na nešto što ne želite raditi rezultirat će lošim seksom bez iznimaka. Nikad ne biste trebali osjećati pritisak i biti prisiljavani raditi nešto što jednostavno nije za vas. Ako se stvari ne promijene, oslonite se na prvu točku.

6. Ali se također nemojte bojati reći „da“ novim iskustvima. Ako on predloži novi potez koji mislite da bi vam se mogao svidjeti, ne ustručavajte se isprobati ga. Bilo da je riječ o novoj pozi, potezu ili seksualnoj avanturi koju dosad niste isprobali, ona bi mogla biti vaš put do orgazma kakvog još nikad niste doživjeli. S druge strane, ako vam se ipak ne svidi, uvijek možete promijeniti mišljenje i reći da ste mu dali priliku. Seks bez ispitivanja novih terena je dosadan seks.

7. Ne zaboravite da penetracija nije sve. Stručnjaci procjenjuju kako otprilike 70% žena neće doživjeti orgazam isključivo penetracijom. Koristite igračke, ruke, partnerove ruke ili slično kako biste stimulirali klitoris i brže doživjeli orgazam.

8. Ne dopustite da vas itko nagovara na seks bez zaštite. Čvrsto odbijajte ponude koje bi mogle ugroziti vaše zdravlje. Ne upuštajte se u seks koji bi mogao rezultirati neželjenom trudnoćom, spolnim bolestima, infekcijama mokraćnih puteva ili boli. Osim što će biti loš, takav seks trajno bi mogao oštetiti vaše zdravlje.

9. Doživite orgazam svaki put kad se upuštate u seksualne odnose. Ako vaš partner doživi orgazam, recite mu da vi niste, a onda mu recite da se pobrine da to tako ne ostane. Ako je i upola normalna osoba, pomoći će vam postići orgazam, a ako to odbije učiniti, ostavite ga. Odmah. Trenutno. To je vrsta negativnosti koja vam zaista nije potrebna.

10. Nemojte dopustiti da vas itko tjera da se osjećate loše zbog svojih želja ili potreba. Uvijek će postojati netko tko neće razumjeti vaše seksualne preference, ali to ne znači da oni imaju pravo zbog toga vam zadavati osjećaj nesigurnosti. Zato spavajte s ljudima koji poštuju vaše želje i prohtjeve i neće vas osuđivati niti ih pokušati mijenjati. Kad svoje potrebe pokušate zamijeniti tuđima, u trenutku nećete uživati ni upola onoliko koliko biste trebali.

 (Cosmopolitan.hr)
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.