Život i stil
Ljubazna gesta stranca ostavila je majku - i ostatak svijeta - u suzama. Kelsey Rae Zwick putovala je iz Orlanda u Philadelphiju sa svojom 11-mjesečnom kćeri Lucy na liječenje u dječju bolnicu, kad ju je potpuni stranac oduševio dirljivom gestom.
# Facebook

U objavi na Facebooku Kelsey je napisala kako su se ona i Lucy ukrcale na let American Airlinesa 588 kad im je prišla stjuardesa i rekla im da se putnik iz prve klase želi s njima zamijeniti za mjesta.

Oduševljena majka obratila mu se na društvenoj mreži, a njezina objava postala je viralna. "Ne znam te, ali zamišljam da si nas negdje vidio. Gurala sam kolica, nosila pelene u rukama i vukla spravu za kisik svoje kćeri", počela je svoju zahvalu te otkrila kako nije mogla suzdržati suze.

Kako mu nije mogla propisno zahvaliti, odlučila je to napraviti na Facebooku, a mnogi su priznali kako su pustili suzu.

"Podsjetilo me na to koliko dobroga ima u svijetu", dodala je majka te putniku sa sjedišta 2D zahvalila ne samo na mjestu nego i na tome što ih je uopće primijetio. Istaknula je da ne može dočekati da jednog dana kaže Lucy što se dogodilo, a u međuvremenu je podijelila objavu. "Zaista se osjećamo inspirirano tvojom velikodušnošću", zaključila je.

 

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.