Život i stil
Među osobinama koje se najteže podnose kod partnera: Ovo je prva Saslušati drugu osobu i prihvatiti da bi trebalo nešto da se promijeni izuzetno je važno u svakom odnosu
#

Dobra komunikacija, uzajamno razumijevanje i pristajanje na kompromise ključ su zdrave i uspješne veze i bez njih je nemoguće održati ljubav na životu. Upravo zato, kako piše "Perd lajf" (Paired Life), osobina koja najčešće razdvaja parove je tvrdoglavost. 

Kada neko jednostavno ne želi da popusti i da prizna da nije u pravu, to stvara ogromnu prepreku u komunikaciji i odnosu pa dovodi do neprestanih svađa i tenzija u vezi.

Saslušati drugu osobu i prihvatiti da bi trebalo nešto da se promijeni izuzetno je važno u svakom odnosu, od ljubavnog do prijateljskog, i to je nešto što je nemoguće izbjeći, prenosi Indeks. Kako kažu stručnjaci, žene su te kojima najčešće smeta muška tvrdoglavost, ponekad toliko da zbog nje prekidaju i dugogodišnju vezu ili čak i brak, ali i muškarci to takođe navode kao nešto što im je nevjerovatno odbojno kod pripadnica suprotnog pola.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.