Život i stil
Mladoženja na vjenčanju pustio snimku mlade tokom seksa s mužem njene trudne sestre Jedno vjenčanje u Kini pretvorilo se u dramu nakon što je mladoženja pred svim uzvanicima otkrio da ga mladenka vara. Video sa svadbe proširio se društvenim mrežama.
#

Naime, snimka prikazuje par kako hoda do oltara. Kada konačno stignu do odredišta, iza njih se počne prikazivati video na platnu koji traje pet minuta. Mladoženja je pokazao snimku na kojoj mladenka ima seksualni odnos s mužem svoje trudne sestre.

@koolprince33 Cheating bride #chinese #chinestiktok #usa #worldtiktok #vira ♬ original sound - Kool Prince

Potom mladoženja počinje gurati mladenku, a na snimci se čuje kako joj govori: "Zar si stvarno mislila da nisam znao za ovo?" Ona je potom na njega bacila buket.

Video je snimljen 2019. godine, no sada je ponovno postao viralan. U samo nekoliko dana skupio je šest miliona pregleda i izazvao mnoštvo komentara.

Mnogi su podržali mladoženju i pisali mu kako je ovo "najbolja osveta" i da će je tako "naučiti lekciji". No neki smatraju kako to nije bilo potrebno te pitaju zašto je išao tako daleko ako je znao da ga vara.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.