Život i stil
Možete poricati, ali znamo da vam ovih 5 njegovih prijateljica jaaako ide na živce Sve žene su ovo osjetile barem jednom...
# Agencija

Prijateljica iz djetinjstva. Iako je draga i ljubazna, te je iz aviona vidljivo da nema nikakvih pretenzija prema vašem dragom, nervira vas kad se njih dvoje nađu i počnu prepričavati smiješne epizode iz djetinjstva. Zapravo joj zavidite na historiji i bliskosti koju ima s vašim dečkom.

"Jedan od dečkiju" cura. Još uvijek niste sigurni u čemu je fora: da li zapravo želi biti dečko, a da to još nije osvjestila, ili je potajno zaljubljena u vašeg dečka pa se infiltrirala u njegovu mušku ekipu s kojom redovito ide na nogometne utakmice i pivo petkom navečer. Ljubomorni ste što ima pristup druženjima i razgovorima o kojima ništa ne znate i na koja niste pozvani.

Bivša cura. Glumi mu frendicu, no instinkt vam govori da je još uvijek zaljubljena u njega. Nije vas u stanju pogledati u oči, a njezini izlijevi simpatije prema vama su na rubu gadljivog. Više je nego očito da glumata i da se nada da će, ako bude dovoljno strpljiva i uporna, opet završiti s njim. Dodatno vam više ide na živce što vaš dečko tvrdi da ste paraonoični i bezrazložno ljubomorni. Je li moguće da je toliko slijep?! Puno je vjerojatnije da mu takve stvari naprosto gode egu. I njezin trud i vaša ljubomora.

Kolegica s posla/faksa. Kad čujete njezino ime, osjetite neku nelagodu u trbuhu. Još je niste upoznali ali prema njegovoj priči toliko je draga, dobra i simpatična da biste je voljeli upoznati. Naravno, samo zato da provjerite kako izgleda i je li vam potencijalna prijetnja.

Seksi susjeda tinejdžerica. Građena je kao supermodel, vječno hoda okolo u uskim trapericama i minijaturnim topićima, a on ju gleda s takvom milinom da vam je muka. On tvrdi da ju doživljava kao svoju mlađu sestricu jer je šest godina mlađa od njega, ali imate osjećaj da bi ta gazela sa slapovima plave kose i američkim osmijehom mogla u njemu ponovno probuditi lovački instinkt.

 
(Cosmopolitan.hr)
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.