Život i stil
Noć pod plahtama: 7 je ključnih koraka za maksimalno uživanje Oštro i direktno svjetlo ubojica je erotike. Radije upalite svijeće. Možete postaviti više manjih ili tek nekoliko većih. Dodajte gurmanske poslastice i ne zaboravite na čistu posteljinu
# Dreamstime

Bilo da se radi o godišnjici, rođendanu ili drugim prigodama, planirajte zajedničku noć za pamćenje.

- Dobivam puno zahtjeva od parova za planiranje savršene erotične večeri za posebnu priliku, a da opet da ima dozu spontanosti - kaže Tracey Cox, autorica i savjetnica za veze i seks.

Planiranje je možda klišej, ali ono i dalje prolazi. Ubacite još nekoliko trikova i imat ćete sve za sjajnu seks noć. Pridržavajte se sedam ključnih pravila, piše Daily Mail.

1. Atmosfera i ambijent
Bez obzira gdje planirate seks, stvorite dobro raspoloženje. Oštro i direktno svjetlo ubojica je erotike. Radije upalite svijeće. Možete postaviti više manjih ili tek nekoliko većih. Dodajte gurmanske poslastice. Boca vina ili šampanjca ili vaša omiljena hrana pun je pogodak. Ako ste vašu seks noć odlučili provesti u spavaćoj sobi, pobrinite se da su plahte čiste i mirisne.

2. Važan je nastup
Seksi odjeća i skidanje pred partnerom i dalje je jedna od top fantazija kod muškaraca i žena.

- Neka vaš partner ostane na krevetu, a vi se ponovno vratite u njegovom omiljenom ili novom seksi donjem rublju. Zavodite partnera, ali bez dodira. Neka uzbuđenje raste i seks će biti bolji - savjetuje Tracey.

3. Usporite i uživajte
- Mnogi dugogodišnji parovi seks shvaćaju zdravo za gotovo i ne pridaju mu previše značenja. Najveći poklon koji možete dati svom partneru je duga i spora noć puna iznenađenja i erotike. Počnite s običnom masažom pa se iznenada prebacite na onu erotičnu. Budite maštoviti - savjetuje autorica.

4. Unesite novitete
- Čak i ako je predigra bila bombastična, ako ćete ostati na istim pozama kao i inače, mogli biste ubiti atmosferu - kaže autorica.

Postoji li nešto o čemu vaš partner već dulje vrijeme mašta? Odvažite se na seks u prirodi, igranje uloga, igre vezanja ili što god vam padne na pamet.

5. Promijenite dinamiku
- Nijedan seks nije potpun bez omiljene aktivnosti mnogih, a to je oralni. Promijenite način na koji ga prakticirate. Umjesto klasičnog, lezite na bok kao i vaš partner i otkrijte nove užitke - savjetuje Tracey.

6. Istražujte
- Jedan od sjajnih načina zabave je eksperimentiranje koje vas može dovesti do spoznaje o novim erogenim zonama. Isprobajte igračke za parove i otkrijte potpuno novu dimenziju seksa - savjetuje autorica.

7. Uživanje na kraju
- Kada ste gotovi, najgore što možete napraviti je posegnuti za mobitelom i daljinskim upravljačem. Ne zaboravite na maženje i razgovor, a možda ćete nakon toga biti spremni i za drugu rundu - savjetuje autorica.

(24sata.hr)

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.