Život i stil
Noćna mora zvana zašto nam je 'ostavio seen' Iliti 8 razloga zašto vam nije odgovorio na poruku....
# Cosmopolitan.hr

1. Namjerno se trudi ostaviti dojam nedostupnosti. Baš kao što vi ponekad ne skačete iste sekunde na njegov poziv ili poruku. Jednostavno ne želi ostaviti dojam kao da cijelog dana samo čeka kada ćete mu se javiti, no to ne znači da nije tako.

2. Previše je zauzet gledanjem filma. Ili igranjem igrica. Ili nečim desetim. A u muškom se svijetu neke stvari jednostavno ne prekidaju zbog dopisivanja. A i znate da im multitasking nije jača strana.

3. Jednostavnu mu u tom trenu nije do razgovora. Nije do vas, nego jednostavno do činjenice da mu se trenutno ne dopisuje. I točka. Možda je imao grozan dan, možda je samo mrtav umoran. Možda bi vas želio impresionirati, no jednostavno u tom trenu nije u stanju.

4. Izgubio je mobitel. Da, i to se ponekad stvarno događa.

5. U njegovoj glavi poruke imaju puno manju emocionalnu težinu nego u vašoj. Kada vi njemu ne odgovorite, on pomisli da ste zauzeti. Vi pomislite da odmah nešto nije u redu. Da shvaća koliko važnosti vi pridajete porukama, odgovorio bi.

6. Radije bi razgovarao s vama uživo. On zna da nema tih emojia i riječi koje se mogu usporediti s vašom reakcijom kada vam nešto ispriča uživo.

7. Boji se da će biti pogrešno shvaćen. Nije baš vješt s riječima, posebice kada se dopisuje. I želi spriječiti svaki nesporazum do kojeg može doći.

8. Nije mu toliko stalo do vas koliko je vama stalo do njega. Ovo je vjerojatno najbolniji razlog. Umjesto da vam otvoreno kaže da baš i nije zainteresiran ili da je upoznao nekog novog, on će vas radije ignorirati i misliti kako je to manje bolno. Jer frajeri jednostavno razmišljaju na takav način.

 (Cosmopolitan.hr)
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.