Život i stil
O bivšima sve najbolje: Šta svom novom momku nikada ne treba da pričate Započinjanje nove veze može u isto vrijeme da bude i uzbudljivo i problematično.
#

Želite, razumljivo da sa svojim novim momkom podjelite sve što vam je na umu, a s vremenom ta će želja samo još više rasti. Kako mu postajete sve bliži, željet ćete da mu kažete detalje iz svog života. Međutim, u pogledu nekih stvari je zaista potrebno imati granicu.

Možda vam se čini da je on osoba kojoj možete sve da kažete i zaista je divno što se tako osjećate, ali kada je u pitanju vaš bivši, zaista bi trebalo da otkrivanje svedete na minimum. Iako oboje imate prošlost i izlazili ste sa drugim ljudima, postoje stvari koje nikad ne bi trebalo da kažete svom novom o bivšem momku. Otkrivamo vam koje su to stvari.

Bilo kakva poređenja

Vjerovali ili ne, ali i muškarci mogu da budu osjetljivi, iako se trude da to sakriju. Ne želite da se vaš novi momak osjeća kao da stalno mora da ispunjava vaše očekivanja jer mu nabijate na nos kako se vaš bivši ponio u određenim situacijama, zar ne? Ako već morate da pomenete svog bivšeg momka, potrudite se da to ne bude kako biste naglasili da je on u nečem bolji od vašeg sadašnjeg.

Detalje o seksu zadržite za sebe

Ovo je zaista jednostavno pravilo kog bi trebalo da se držite ako vam je stalo do vaše sadašnje veze. Vaš trenutni momak zaista ne želi da čuje pojedinosti vezane za intimne odnose koje ste imali sa svojim bivšim dečkom. Ukoliko postoji nešto što bi on morao da zna a tiče se vašeg zdravlja, to svakako kažite, ali izostavite detalje. Takođe, ni u kom slučaju ne pominjite veličinu polnog organa vašeg bivšeg, jer vam deljenje te informacije neće donijeti ništa dobro

Kao i to kako ste se upoznali i zaljubili

Vaš novi momak zaista ne mora da čuje sve pojedinosti vezane za dan kada ste se zaljubili u svog bivšeg. U momentu kada mu to budete pričali, biće potpuno nevažna činjenica što ste sa njim raskinuli. Sve što će do njega dopirati u tom trenutku biće kako s ljubavlju govorite o tom romantičnom trenutku i o njemu koji vas je oborio s nogu. Osim ako izričito ne postavi pitanje „kako ste se upoznali?“, zaobiđite ovu temu.

Ne naglašavajte da su ga vaši prijatelji voljeli

Vaš sadašnji momak se sigurno trudi da ostavi dobar utisak na vaše prijatelje, a saznanje da je vaš bivši bio u dobrim odnosima sa njima i da su ga oni baš voljeli, definitivno će poljuljati njegovo samopouzdanje. Muškarcu generalno nije lako da impresionira drugarice svoje djevojke, zbog čega zaista ne mora da zna da su one obožavale vašeg bivšeg, piše Ženskimagazin.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.