Život i stil
Od sramežljivog poljupca do urlanja iz sveg glasa: Prvih 6 najslađih trenutaka svake romanse! Ovih 6 prvih trenutaka sastavni su dio baš svake romanse. Sjećate li se svojih?
# Cosmopolitan

1. Prvi poljubac jedan je od prvih pokazatelja kompatibilnosti. I iako to 'romantično' prvo razmjenjivanje sline zapravo najčešće ne ispadne romantično, dovoljno je posebno da ga pamtimo zauvijek.

2. Prvi seks miljama je udaljen od prvog seksa u našoj glavi. On je nespretan, čudnog ritma, neusklađen, simpatičan, nervozan, pomalo smiješan. I on je tek početak pronalaženja onog savršenog ritma koji vas drži zajedno.

3. Prva svađa uglavnom se svodi na pokušaje izbjegavanja grubih riječi koje zapravo ne potraje dugo i svađa vrlo brzo eskalira i postaje prava svađa. Na našu veliku radost, postoji nešto što se zove pomirbeni seks!

4. Prve suze. Obično slijede nakon prve velike svađe, a prethode pomirbenom seksu. Najčešće ste vi ta koja plačete, on je taj koji zamišljeno sjedi i iskreno mu je žao, a par sati poslije ponovno se zajedno smijete kao da se ništa nije dogodilo.

5. Prvi ljubomorni ispad. Prvo pravilo svake uspješne veze je ne davati partneru razloga za ljubomoru. No na ovom se pravilu poskliznu i oni najbolji i rasprava uzrokovana ispadom ljubomore samo je pitanje vremena. Važno je zapravo odvagnuti koliko u toj ljubomori doista ima logike.

6. Prvo zajedničko putovanje savršena je prilika za istinsko upoznavanje. Kada smo izvan svoje sigurne zone i u potpuno novom okruženju, na površinu u trenu isplivaju naše najbolje kvalitete, ali i naše najgore mane.

(Cosmopolitan.hr)

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.