Život i stil
Osnažite svoj ljubavni odnos uz nekoliko jednostavnih trikova Leptirići u želucu, zaljubljenost i tjelesna privlačnost pojave su koje prethode ulasku u ljubavnu vezu, a koje s vremenom blijede i nestaju
#

Leptirići u želucu, zaljubljenost i tjelesna privlačnost pojave su koje prethode ulasku u ljubavnu vezu, a koje s vremenom blijede i nestaju

Ne mora to nužno značiti da je nestala i ljubav, jer možda je dosegnula novu razinu, onu uz koju obično dolazi i potomstvo.

Uz radost koju djeca donose dolaze i velike brige, a dodamo li njima brige na poslu, brige oko stambenog zbrinjavanja i životnih troškova, održati zdrav ljubavni odnos postaje sve veći izazov.

Uz kroničan nedostatak vremena, ne čudi da se partneri sve više udaljavaju i žude za vremenima kad su bili samo njih dvoje, lišeni svih briga.

Povlačenje u izolaciju na neko vrijeme, gdje bi se mogli posvetiti jedno drugom zasigurno bi rasplamsalo ljubavni žar, ali često se zaboravljaju one svakodnevne sitnice kojima se može pokazati koliko nam je do nekoga stalo.

Već sam način pozdravljanja prilikom odlaska na posao ili povratka kući puno toga može primijeniti, kao i kratki razgovori o nečemu drugom, a ne samo brigama i obavezama.

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.