Život i stil
Otac prijevremeno rođenog sina uči raditi stvari za "velike" dječake. Fascinantno! (FOTO) Čudo od djeteta

Rajan je prijevremeno rođena beba, imao je svega jedan kilogram kada se rodio, pa je šest nedjelja proveo u inkubatoru. Njegovi roditelji se često šale da nije rođen prije vremena, već da je samo napredan. Tako je njegov tata došao na ideju da sina ubaci u svijet odraslih – i momentalno je postao hit na Internetu.

Iako po Rajanovom rođenju stvari nisu išle po planu, sjajna ideja njegovog tate proslavila je bebu koja se na fotkama ponaša kao odrasla osoba. Cijepa drva, kosi travu, diže tegove…

“Svako fotografisanje traje oko 20 minuta. Veći dio posla odlazi na montažu i sređivanje Rajana da izgleda uvjerljivo na fotografiji”, kaže tata Met za sajt Bored Panda.

Supruga mu često pomaže da Rajana postave u pravu poziciju, a zajedno se trude da bebi pruže ljubav, podršku i dovoljnu dozu strpljenja. To je ujedno i savjet koji su njih dvoje uputili svim roditeljima sa prijevremeno rođenom djecom, prenosi bigportal.

Ljudima na netu su se fotke naročito dopale, pa su se svi razočarali kada je Rajanov tata prestao sa serijom fotografija. Bilo je i onih koji su se plašili kada vide dijete u situacijama koje ne priliče jednogodišnjoj bebi – ali ne zaboravite da je sve fotošop.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.