Život i stil
S balonima ispred doma za starije: "Volio sam te 67 godina i još te volim" Iznenadio je svoju suprugu u domu za starije, a i oduševio ljude svojom lijepom gestom.
# Twitter

Bob i Nancy Sehllard morali su svoju godišnjicu braka provesti odvojeno, prvi put u gotovo sedamdeset godina. Inače Bob posjećuje Nancy u domu za starije, ali zbog koronavirusa, posjeti su ograničeni kako ove osjetljiviji stariji ne bi pokupili virus, prenosi unilad.co.uk.

Ipak Bob nije dao da koronavirus spriječi iskazivanje ljubavi prema svojoj supruzi pa je na njihovu godišnjicu, 14. ožujka, došao ispred njezinog prozora s balonima i velikom čestitkom na kojoj je pisalo: “Volio sam te 67 godina i još te volim. Sretna godišnjica.”

“Osjećam se tužno jer želim da je ovdje sa mnom, ali znam da ne može biti. Ne želim nikog drugog osim nje, mislim da me samo ona može podnijeti”, rekao je Bob za unilad.co.uk. Njihova razdvojenost dogodila se nakon što je Connecticut zabranio sva javna i privatna okupljanja s više od pedeset ljudi te su domovi za starije postavili vlastite mjere opreza kako bi zaštitili svoje štićenike od koronavirusa. Iako su ovo teška vremena za gotovo cijeli svijet, Bob i Nancy pravi su primjer da prava ljubav može pobijediti sve, čak i pandemiju koronavirusa. U to vjeruje i Laura, jedna od njihova tri djeteta, koja kaže: "Naši roditelji su prava inspiracija i posatvili su velika očekivanja kako ljubav zapravo treba izgledati."

 

 

(Vecernji.hr)

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.