Život i stil
Shamrock shake: Intenzivna seks poza za avanturistične parove Bliži se Dan svetog Patrika (St. Patricks Day), a tim povodom Elite Daily preporučuje seksualnu pozu za avanturistične fanove.
# Agencija

Bliži se Dan svetog Patrika (St. Patricks Day), a tim povodom Elite Daily preporučuje seksualnu pozu za avanturistične fanove.

Dan svetog Patrika svake godine slavi se 17. marta, a ususret tom blagdanu, koji osim Iraca slave i mnogi u svijetu, američki sajt preporučuje ovu intenzivnu seksualnu pozu.

Prema njima, radi se o pozi inspiriranoj obrnutom kaubojkom. "Ovaj će potez vašem partneru pružiti sjajan pogled na tu posudu sa zlatom na kraju duge", objašnjavaju. Dodaju kako je riječ o pozi u kojoj je žena u kontroli dok njezin partner može uživati u pogledu, ali i služiti se rukama.

Kao dodatnu opciju za žene, preporučuju dodatno stimuliranje klitorisa jednom rukom za još jači orgazam.

Inače, tematske seksualne poze nisu ništa novo, a ponovno se pojave na internetu ususret raznim blagdanima i praznicima. Britanska tvrtka Ann Summers za Božić je tako preporučila pozu "Tajnog djeda Božićnjaka", dok su za Noć vještica uz ove tri poze parovi mogli biti još kreativniji.

(Index.hr)

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.