Život i stil
Sofija Vergara: Šta muškarci moraju znati o ženama “Nisam ni znala da postoji varijanta izlaska po kojoj svako plati svoju polovinu računa - sve dok nisam došla u Sjedinjene Države. Bila sam šokirana", poručuje Sofija
#

Iako je već odavno u petoj deceniji života, kolumbijsko-američka glumica Sofija Vergara i dalje se ubraja u najljepše žene na svijetu i predstavlja seks-simbol. Sa javnošću je podijelila svoje viđenje odnosa između muškaraca i žena.

Prvi utisak vodi u krevet

"Čim upoznam muškarca, znam želim li da radim nešto seksi s njim. Nikada mi se nije dogodilo da me neko seksualno privukao tek šest mjeseci nakon što sam ga upoznala. Nakon prvog izlaska mi je jasno ima li tu hemije ili ne – nakon toga samo pokušavam da shvatim kakav je kao osoba.”

Ne privlači nas određen tip muškaraca

“Sviđali su mi se niski frajeri; sad mi se sviđaju visoki. Bila sam i s tipovima koji su bili u formi i s onima koji nisu; izlazila sam s privlačnim i s neuglednim muškarcima. Muškarac mora biti zanimljiv – a ne savršen. Seksepil nema veze s isklesanim tijelom ili lijepim licem. Seksepil je osobina.”

Volimo poklone, mrzimo iznenađenja

“Muškarci se uvrijede kad ženi kupe nešto skupo, a ona to ne nosi. Poštedite se stresa i - pitajte. Odgovor bi mogao biti: Znaš šta? Upravo sam kupila ove minđuše, rado bih nosila i takvu narukvicu.”

Volimo kad plaćate

“Nisam ni znala da postoji varijanta izlaska po kojoj svako plati svoju polovinu računa - sve dok nisam došla u Sjedinjene Države. Bila sam šokirana: “Ovdašnji muškarci to rade?!” Moji momci u Kolumbiji bi dobili slom živaca kad bi ja pokušala da platim.”

Suprotnosti se zapravo ne privlače

“Ne možete biti s osobom koja je potpuno različita od vas. Ja sam Latinoamerikanka, vrištim i vrlo me je lako naljutiti. Treba mi karakteran muškarac, tip koji je na mom nivou.”

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.