Život i stil
Što svaki muškarac želi u krevetu? I ne, nisu samo perverzije Istina je da je većina muškaraca pomalo predvidljiva u spavaćoj sobi. Oni samo žele da im seksualni život bude malo začinjeniji i povremeno iznenađujući. To nije tako teško
# Getty Images

Istina je da je većina muškaraca pomalo predvidljiva u spavaćoj sobi. Oni samo žele da im seksualni život bude malo začinjeniji i povremeno iznenađujući. To nije tako teško


Ok, znamo što mi želimo u krevetu. A kad bismo pitali njih? Rijetki su muškarci koji od partnerica zahtijevaju akrobatske pokrete iz porno filmova i ormar pun seksi igračaka. Naravno da ovakvi muškarci postoje, i ako je ovo vaša fantazija, samo izvolite.

No, istina je da je većina muškaraca pomalo predvidljiva u spavaćoj sobi. Oni samo žele da im seksualni život bude malo začinjeniji i povremeno iznenađujući. Lako, zar ne? Što oni žele u krevetu?


Inicijativu

Iako oni rado naprave prvi korak, kažu, da im je puno bolje kad vide našu želju i kad im pokažemo koliko su poželjni. Jer, ako nikad ne preuzmemo inicijativu, partner nerijetko zna pomisliti kako smo se ohladili. A onda se i oni nakon nekog vremena prestanu truditi.


Seksi donje rublje

Djevojke ga najčešće nose kako bi iznenadile svoje muškarce, a oni, to, kažu, itekako cijene.

- I ako ga odmah strgnemo s vas, ne znači da ga nismo primijetili - kažu.


Predigru

Nemojte da vas zavaraju muškarci u filmovima koji su odmah spremni na seks, a predigru potpuno zanemaruju. Muškarci, kažu, vole predigru jednako kao i mi. Osim kad je riječ o jutarnjem seksu 'na brzaka'.


Spontanost

Nemoguće je da parovi nakon nekog vremena ne zapadnu u nekakvu vrstu rutine. Zato se nemojte bojati promjena. Seks u kuhinji, seks pod tušem. Ili jedan spontani u automobilu itekako će začiniti stvari.


Prljave razgovore

Ovo je još jedan od načina da se maknete iz rutine koja je ušla u vašu spavaću sobu. Malo prljavog razgovora prije seksa, ali i za vrijeme, kažu, muškarci ih totalno napaljuje. Seksi poruke su također dobrodošle.


Izgovaranje njegova imena

Ništa nas ne drži u trenutku kao izgovaranje našeg imena. Nemojte se ustručavati, kažu muškarci.


Otvorenost za nove stvari

Ako želimo ostvariti neku svoju fantaziju ili isprobati novu pozu, mi se nadamo da ćete biti otvorene za tu opciju. I obećavamo - učinit ćemo isto za vas, kažu.


Smisao za humor

Ako stvari tijekom seksa, krenu naopako to, kažu, može biti urnebesno smiješno ili užasno neugodno. Mogućnost da se zajedno tome smijemo, dodaju, čini veliku razliku.


Žele da žena doživi orgazam

Želimo da nam kažete što želite, a mi ćemo sve učiniti. Bez pogovora, kažu.

(živim.hr)

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.