Život i stil
U svijetu postoji nekoliko hiljada 'onih pravih' za svakoga od nas, a fatalno ćemo se zaljubiti barem dvaput! Odlične vijesti za sve one kojima je onaj za kojeg su mislili da je onaj pravi slomio srce...
# Cosmopolitan

Ako je vaša posljednja ljubav bila takva da ste vjerovali kako ćete samo s njim biti do kraja života i sada ronite suze što nikad više nećete spoznati takvu dubinu (hm, ili bolje rečeno ponor) osjećanja, opustite se. Bit će još prilike za ljubav.

Nedavno provedeno istraživanje na temu fatalnih osoba u našim životima, u kojem je sudjelovalo dvije tisuće ispitanika, pokazalo je da se većina njih dva puta ludo i bezglavo zaljubila. Je li vijest da možemo računati na dvije srodne duše u svom životu dobra ili loša? Ako iz odnosa s prvim pravim, za kojeg se zapravo ispostavi da je krivi, naučite sve prave lekcije, drugi ima velike šanse postati suprug, kažu psiholozi.

Nažalost, mnogi prerano odustanu od potrage ili se jednostavno umore pa pristanu na kompromisno rješenje tj. uđu u vezu s osobom u koju nisu istinski zaljubljeni već ispunjava njihove racionalne zahtjeve koje kvalitetan partner treba zadovoljiti. Zanimaju li vas brojke? Čak 70% ispitanika je upravo u takvoj vrsti veza i priznaje kako su svjesni da to definitivno nije onaj pravi. Nemojte i vi biti jedni od tih. Ohrabrite se i krenite u potragu. On, ili bolje rečeno, nekoliko tisuća njih, samo čeka da se upoznate!

 
(Cosmopolitan.hr)
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.