Život i stil
Uživajte u životu i dozvolite ljubavi da vas pronađe!
#

Ponekad se jednostavno previše trudimo kad je ljubav u pitanju

 

 
Ljubav je najbolja stvar na svijetu. Sve čini boljim.  Ipak, kad je riječ o pronalaženju istinske ljubavi, stvari postaju malo kompliciranije.

Prava ljubav ne kuca često na vrata, a čak i kad se pojavi, mnogi ljudi se boje otvoriti joj vrata. Naime, ljubav normalnu i racionalnu osobu može pretvoriti u nerealnog sanjara ili u pomalo ludu osobu.

Jedina stvar koja je još teža od čekanja prave ljubavi je aktivna potraga za njom. Ljubav jednostavno ne funkcionira na taj način stoga, umjesto da je tražite na pogrešnim mjestima, fokusirajte se na sebe i na svoj život i dozvolite ljubavi da ona pronađe vas. Iako ovo možda zvuči kao klišej, to će se dogoditi onda kada se najmanje budete nadali...
 

 
Posvetite se sebi i svom životu

Kada živite za sebe, umjesto za ljubav, imati ćete mogućnost pronaći sami sebe i shvatiti tko ste, kao i što želite od života. Jednom kada uđete u ozbiljnu vezu, to više neće biti tako lako ostvariti stoga to svakako učinite prije. Lako je pasti u zamku i postati netko drugi kada smo zaljubljeni, a to nije nimalo dobra stvar, niti za vas niti za vaš odnos. Želite li istinski voljeti drugu osobu i imati kvalitetan odnos, onda najprije morate upoznati sebe i biti u potpunosti svoji. 


FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.