Život i stil
(VIDEO) Natjerao kćer da hoda do škole 8 km: 'Maltretirala je druge...' OHIO: Otac je natjerao svoju kćer (10) da po hladnoći hoda osam kilometara do škole jer je već drugi put bila suspendirana zbog maltretiranja svojih vršnjaka u autobusu
# Twitter

Otac iz Ohia odlučio je naučiti svoju kćer da ne smije maltretirati ostalu djecu. I odlučio se za neobičnu metodu.

Matt Cox je kaznio svoju 10-godišnju kćer Kirsten i natjerao ju da pješaći do škole osam kilometara i to po hladnoći. Za ABC News je rekao kako je svjestan da će video podijeliti mišljenja, no da je htio naučiti kćer lekciju.

Video pogledajte OVDJE.

U videu koji je postao hit na društvenim mrežama, Matt je poručio roditeljima: 

"Znam da se neće svi roditelji složiti s ovime i to je u redu. Ja radim ono što mislim da je ispravno kako bih naučio svoju kćer da prestane maltretirati ostale učenike - objasnio je Matt. - Roditelji trebaju smatrati svoju djecu odgovornima. Na ovaj način sam pokazao da ja smatram svoje dijete odgovornim za postupke koje radi. Neću biti još jedan roditelj koji će probleme stavljati 'pod tepih' i govoriti: 'Ma, to su samo djeca', rekao je Matt.

PROČITAJTE I OVO: Usred priča o svađi Williama i Harryja, iz palače stigla neočekivana vijest

Svoju kćer je odlučio kazniti jer je već drugi put maltretirala vršnjake i dobila suspenziju - tri dana ne smije ići u školu.

"Sada ima novi pogled na maltretiranje i cijeni stvari koje inače uzima zdravo za gotovo", rekao je Matt.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.