Život i stil
Za vrijeme korone poželjan britanski, a ne boemski seks Seks u vrijeme socijalne distance nije nužno nesiguran, sve dok nije previše boemski, uključuje samo dvije osobe od kojih jedna nije trudna, sudionici nemaju više od 70 godina i nisu bolesni
# Agencija

Po pitanju vođenja ljubavi u vrijeme koronavirusa, kad je ljudima rečeno da izbjegavaju socijalizaciju, profesor medicine pri britanskom sveučilištu 'East Anglia' Paul Hunter, rekao je da s time u većini kućanstava ne bi trebalo biti problema.

- Ako nemate simptome, a pridržavate se socijalne distance, nema razloga zašto ne biste trebali prakticirali seks s partnerom s kojim živite. No ako vam je seksualni život opušteniji i ako pritom dolazite u kontakt s nekoliko ili više drugih ljudi, savjetujemo vam da to ne činite, tako da ostanite kod kuće- rekao je Hunter.

Seks u vrijeme socijalne distance nije nužno nesiguran, sve dok nije previše boemski, uključuje samo dvije osobe od kojih jedna nije trudna, sudionici nemaju više od 70 godina i nisu bolesni, naglasio je.

(24sata.hr)

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.