Život i stil
Žene će moliti da ih odvedete u krevet! Naučite ovih 6 trikova Ukoliko od pristojne djevojke želite napraviti pohotnicu iskoristite ovih nekoliko trikova koji su jednostavni, a mogli bi vam donijeti najbolji seks u životu
# Dreamstime

Ženama treba više vremena za zagrijavanje prije seksa, zato je žurba zabranjena! Želite li da vas moli da ju odvedete u krevet, usvojite neka pravila. Zapamtite, u seksu nije važna brzina već kvaliteta, odnosno količina strasti. Što je strasti više, užitak će biti veći. Žene jednostavno obožavaju nježne poljupce i dodire i s tim nikada nećete pogriješiti. Čak i ako niste imali seks u planu, takve nježnosti mogu ženu pretvoriti u pohotnu divljakušu koja će na kraju navaliti na vas.

Uz ovih šest trikova seks će biti bolji:

1. Usporite

Seks nije utrka, obaranje rekorda niti borba za medalju. Žene vole predigru i puno dodira. Polako ju dirajte po trbuhu, rukama, nogama... Polako ju ljubite svugdje, a u početku se posebno koncentrirajte na zatiljak - od toga žene polude. Dodire umetnite u komunikaciju čim se pruži prilika, dirajte ju po licu dok priča, po koljenu dok ispijate kavu...

2. Dajte joj mrvice i čekajte

Krenite ju ljubiti po tijelu pa stanite i pustite da malo čeka, znači preuzmite kontrolu. Bude li željela da nastavite, ostavite ju da pričeka još malo. To je uzbuđuje.

3. Puno nježnih poljubaca

 
Dreamstime / 

Što su poljupci nježniji, njezina strast je veća. Pokažite da ste pravi ljubavnik ne samo seks-mašina. Suzdržite se u početku od previše slinjenja, koncentrirajte se na rad usnama, ali i njihove mete - vrat i područje oko ušiju većini su erogene zone.

4. Grickajte ju pomalo

Između nježnih poljubaca malo ju gricnite, posebno uške i donju usnu. Budite i dalje nježni, ali na momente malo konkretniji. Vrpoljit će se od zadovoljstva, piše Indiatimes. 

5. Govorite joj koliko ju želite

 
Dreamstime / 

Šapućite joj koliko vam je lijepa i koliko ju želite. Neka osjeti vaš topli dah na uhu, mnoge žene od toga se naježe i "polude".

6. Budite nepredvidivi

Znači, nemojte prije seksa slagati hlače, majicu, uredno složiti čarape... To će ohladiti i najvatreniju ženu. Budite spontani, nepredvidivi. Bolje je da ne zna koji je vaš sljedeći korak jer je neizvjesnost, također, uzbudljiva. 

 
(24sata.hr)
 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.