Život i stil
Žene su otkrile koja veličina 'muškog ponosa' im je idealna Više od 4700 žena priznalo je koja veličina 'one stvari' im je savršena za put do vrhunca. Ipak, s rezultatima ovog istraživanja mnoge se žene ne bi složile, jer nije sve u dimenzijama
# Thinkstock

Kod gotovo 20 posto muškaraca penis u erekciji dugačak je manje od 12,5 centimetara, a neki prosjek je 14 cm, objavljeno je u magazinu Journal of Sexual Medicine.

Ovom tematikom nedavno se pozabavio portal Big One Dating, koji 'spaja žene sa muškarcima čije je spolovilo u erekciji veće od prosječnih 14 centimetara', a za svoje istraživanje su izabrali sve redom - žene.

Tisuće pripadnica nježnijeg spola, preciznije njih 4761, sudjelovalo je u istraživanju koje je imalo za cilj otkriti veličinu spolovila njihovih seksualnih partnera te koliko su bile zadovoljne performansom, odnosno jesu li doživjele vrhunac ili ne. Komentara je bilo raznolikih.

Čak 44 posto njih reklo je da su bile najzadovoljnije kada im je partner imao spolovilo od 20 cm dok je 39 posto žena orgazam doživjelo sa muškarcima čiji je penis doseže 25 centimetara. Ipak podjednak postotak žena otkrio je da vrhunac mogu doživjeti i sa muškarcem 'od 28 cm', kao i sa onim 'od 10 cm', prenosi Mirror.

Ipak, s rezultatima ovog istraživanja mnoge se žene ne bi složile. Za kvalitetno vođenje ljubavi ipak je najvažniji karakter muškarca i to koliko je maštovit i velikodušan u krevetu, a ne njegove dimenzije.

 
 (24sata.hr)
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.