Život i stil
Žene su sretnije u vezama s manje privlačnim muškarcima Prijateljice vam "probijaju mozak" s tim kako ste vi puno zgodniji od svog dečka? Odlično. To znači da će se puno više truditi oko vas!
# Agencija

Istraživanje univerziteta na Floridi pokazalo je da su manje atraktivni supružnici puno posvećeniji, brižniji i bolji u krevetu. To je dokazala studija u kojoj je sudjelovalo 113 vjenčanih parova u kasnim dvadesetima,  koji žive u Teksasu.

Istraživači su po nekim zadanim parametrima standardizirane "ljepote" (simetriji lica i slično) prvo  svrstali muškarce i žene u skupine više i manje atraktivnih, a onda svim ispitanicima dali da ispune upitnik u kojem su odgovarali na pitanja o svom braku, supružniku, odnosu, seksu i sličnom.

Ispostavilo se da su žene udane za manje atraktivne muškarce izrazito zadovoljne njihovim odnosom, količinom vremena i pažnje koje im partner posvećuje. Atraktivni muškarci su, ispostavilo se, manje brižni, prilično sebični i fokusirani na sebe.

Žene udane za njih su pak često frustrirane, imaju komplekse vezane uz vlastiti izgled ( u odnosu na njih) i sklone ljubomori. Zato, stopama Charlotte iz "Seksa i grada" želite li sreću u ljubavi!

(Cosmopolitan.hr)
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.