Život i stil
Znate li kojem dijelu muškog tijela najviše prija ženski dodir Na tijelu muškarca postoje tačke koje mogu da izazovu erupciju strasti
#

Muškarci, za razliku od žena, muškarci nemaju mnogo erogenih zona. Na tijelu muškarca postoje tačke koje mogu da izazovu erupciju strasti.

Za poljupce

Želite li da isprobate najstariji trik koji zaista pali, “napadnite” njegov vrat. Nakon poljupca u usne skrenite pogled i krenite prema vratu, tačnije području ispod uha. Poljupci na ovom dijelu vrlo su strastveni i zavodljivi te se smatraju najmoćnijom erogenom zonom. Poigrajte se s poljupcima i priuštite mu užitak koji podiže granice.

Za dodire

Vrhovi jagodica koji polako prelaze preko tijela ženama predstavlja pravi užitak. Ali isti efekt imaju i na muškarcu, posebno na dijelu vrata. Želite li da isprobate ovaj trik, upotrijebite maštu i lagano krenite u akciju. Kada zagrlite muškarca i krenete s poljupcima, vrhovima prstiju polako pređite po sredini njegovog vrata i to od potiljka prema dolje. Ovaj nježan dodir vrlo je moćan, posebno ako se kombinuje s prvom tačkom.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.