Život i stil
8 destinacija za najljepša romantična putovanja u dvoje Romantična putovanja su posebno lijep doživljaj ukoliko želite produbiti odnos s voljenom osobom i zajedno istražiti lijepa mjesta o kojima ste ranije samo maštali.
#

Putovanje ne mora nužno značiti isključivo bijeg od svakodnevice već može biti puno više od toga. Putovanje je itekako zanimljivo iskustvo zbližavanja s partnerom. Bez obzira nalazili se na samom početku odnosa ili ste dugogodišnji partneri, istraživanje novih destinacija u paru uvijek je dobra odluka.

Romantična putovanja su posebno lijep doživljaj ukoliko želite produbiti odnos s voljenom osobom i zajedno istražiti lijepa mjesta o kojima ste ranije samo maštali. Zajedničko isprobavanje lokalnih specijaliteta, uživanje u šetnjama duž romantičnih ulica, promatranje zalazaka sunca i uživanje u svim detaljima koji su vam posve novi gotovo uvijek popravlja raspoloženje.

Kako bi vaše sljedeće putovanje s partnerom bilo baš onakvo kakvo želite, donosimo 8 najromantičnijih destinacija iz cijelog svijeta.

HAVANA, KUBA

Potpuno druga civilizacija, buka i šarenilo sigurno će biti poseban doživalj. Zvuk salse, slasni sladoledi,  fascinantna arhitektura, ljudi su društveni i nasmijani, a uz malo mojita i ruma sve izgleda još bolje.


/Pinterest

CHARLSTON, SAD

Riječ je o jednom od najstarijih gradova Južne Karloline koji je nastao u 17. st. Građevine su ovdje pastelnih boja, a cijeli okoliš podsjeća na filmski set. Ovdje je nastao i istoimeni ples pa slobodno zaplešite uličicama ovog grada i uživajte u posebnoj energiji jer ovaj grad uistinu ima dušu. Kažu da je najbolje obići ga u kočiji pa znate što vam je činiti.

/Pinterest
NEW YORK, SAD

Central Park, Bradway, umjetnost i sloboda u svakoj je pori ovoga grada. Brojni muzeji, ludi noćni provodi i grad koji živi 24 sata dnevno udahnut će vam novu energiju koja oplemenjuje.


/Pinterest

SVETA LUCIJA, KARIBI

Pjeskovite plaže, romantični zalasci sunca, mir i harmonija navet će vas da se pretvorite u najvećeg hedonista na svijetu.

/PinterestBORA, BORA, TAHITI

Ovdje je sve čarobno, od hotela, mora, plaža do bajkovitih otoka. Ovdje možete uživati u koktelima na plaži i upijati sunce lijeno provodeći poslijepodneva ili se okušati u pustolovinama usred safarija. Možete čak uživati i na farmi bisera i potpuno zaboraviti na realnost.


/Pinterest

MEKSIKO CITY, MEKSIKO

Iako je egzotično more i plaže prvo što vam pada na pamet pri pomisli na ovaj grad, ovdje ćete ipak moći uživati u brojnim zanimljivostima. Od pedaliranja jezerom do istraživanja dvorca iz 18. stoljeća. Ovdje je popularna i vožnja balonom, a hrana je božanstvena pogotovo u romantičnom ambijentu slatkih restorančića. Čini se kako ovaj grad zadovoljava sve ciljeve koje jedan par ima, barem kada je u pitanju nezaboravan romantični odmor.


/Pinterest

ISLAND

Zemlja vatre i leda potpuno će vas oduševiti. Gejziri, Plava Laguna, nevjerojatna discipliniranost stanovnika, susretljivost i otvorenost, zatim nevjerojatni horizonti i potpuno drugačiji krajobraz u usporedbi s bilo kojim na svijetu jaki su razlozi zta pustolovinu u dvoje.


/Pinterest

 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.