Život i stil
I ovog vikenda po želji posjetilaca produženo radno vrijeme na Jahorini Pogodni vremenski uslovi i produženo radno vrijeme ljetnih sadržaja na Jahorini i ovog vikenda će posjetiocima biti na raspolaganju u nedjelju od 9.00 do 19.00 sati
# Fena

Pogodni vremenski uslovi i produženo radno vrijeme ljetnih sadržaja na Jahorini i ovog vikenda će posjetiocima biti na raspolaganju u nedjelju od 9.00 do 19.00 sati, dok će 29. augusta planinski bob i šestosjed Poljice biti dostupni posjetiocima i za noćnu vožnju do 22.00 sata.

- Pozivamo Vas da uživate u vožnji najdužim planinskim bobom ali i da isprobate naše nove ljetne atrakcije: Tower, Loopster i Skydive. Provozajte se pedalinama i hodajte po vodi pomoću velikih lopti koje su smještene na jezeru Poljice. Predlažemo vam i ljetnje sankanje na gumama, xRaycer vožnju ali i vožnju biciklima i duge šetnje uz najljepše prizore označenim planinskim stazama - poručili su iz Olimpijskog centra Jahorina.

Svi korisnici bilo kojeg od ljetnih sadržaja ostvaruju pravo na popust od 30 posto na kompletnu uslugu hrane i pića u Olimpijskom baru na vrhu planine.

Svake subote od 20.00 do 22.00 sata moguća je i noćna vožnja bobom i šestosjedom.

Kako je saopćeno, karte za korištenje sadržaja moguće je kupiti na prodajnom mjestu Poljice i u Olimpijskom baru, dok za korištenje svih sadržaja iz Olimpijskog centra Jahorina preporučuju jedinstvenu kartu Vučkoland, saopćeno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.