5 C
Sarajevo
27.04.2024

U noćnim satima ispustili otpad u rijeku Unu u centru Bihaća: U policiji rekli ‘Mi tu ne možemo ništa…’

Čitatelj portala uskinfo.ba, koji je želio ostati anoniman, poslao je na njihovu redakciju video materijal na kojem se vidi kako radnici iz kamiona ispuštaju otpadne i kanalizacione vode u rijeku Unu u centru Bihaća. Video je snimljen u večernjim satima, u 23:15, 10. januara 2019. godine na ulazu u Gradski park.

Čitatelja koji se sa prijateljem kretao u pravcu Gradskog parka, privukao je nesnosan smrad, pa se približio da vidi o čemu se radi. Tom prilikom snimio je ovaj materijal, a poslao je i fotografije registarskih oznaka kamiona iz kojeg je ispušten otpad.

Osjetili smo smrad. Međutim kad smo nastavili dalje prema Stensu, smrad se i dalje osjetio kroz čitav park. Onda smo se vratili i snimili to. Bilo je 5-6 ljudi koji su stajali kraj vozila i čekali da sve ispuste dolje u Unu. Također da kažem samo da smo mi otišli do MUP-a da prijavimo i policajac unutra za šalterom je rekao “Mi tu ne možemo ništa, to je komunalni rad, to morate prijaviti inspekciji.” . naveo je čitatelj za uskinfo.ba.

 
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA