3.8 C
Sarajevo
26.04.2024

Brend Tesla predstavlja nove prečišćivače zraka

Brend Tesla predstavlja nove proizvode u svom asortimanu: Tesla prečišćivače zraka AIR3 i AIR6. U želji da doprinese rješavanju problema zagađenja zraka, jednog od najozbiljnijih izazova današnjice, Tesla tim uključio je u svoju ponudu uređaje koji eliminišu zagađivače zraka i bakterije.

U BiH sa početkom zime i grijne sezone (a nerijetko i ranije), se vrati stari-novi problem, zagađenje zraka. Količine štetnih tvari koje se nalaze u zraku koji se svakodnevno udišu, mogu prodrijeti duboko u ljudska pluća i krvotok te izazvati brojne zdravstvene probleme.

U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom te uz dodatno zagađenje zraka, primorani smo vrijeme provoditi u zatvorenim prostorima, te upravo iz toga razlog Tesla predstavlja nove članove porodice – Tesla prečišćivače zraka AIR3 i AIR6, kako bi boravak u zatvorenim prostorima bio što je moguće zdraviji.

- OGLAS -

Dostupni po preporučenim maloprodajnim cijenama od 199 KM za model AIR3 te 299 KM za model AIR6, Tesla prečišćivači zraka dolaze sa odličnim performansama, integrisanim senzorima za kvalitet zraka, visokim CADR vrijednostima i izuzetno efikasnim HEPA filterima, omogućavajući kupcima da dišu bezbrižno dok provode vrijeme u zdravijem okruženju.

Tesla prečišćivači zraka nastali su spojem nove tehnologije i pametnog dizajna. Uz Tesline integrisane senzore za kvalitet zraka, kupci u svakom momentu znaju nivo trenutnog zagađenja zahvaljujući LED ikonicama koje mijenjaju boju u skladu sa vrijednostima svjetski priznatog indeksa kvaliteta zraka (AQI).

Bolji zrak sada se nalazi na samo nekoliko klikova od AIR3 i AIR6 korisnika. Zahvaljujući smart Wi-Fi opciji, ovi uređaji se mogu uključiti sa bilo kojeg mjesta i bilo kada pomoću pametne aplikacije.

Održavanje prijatnog nivoa vlažnosti ili udisanje svježeg zraka? Kupci više ne moraju da biraju: Tesla prečišćivač zraka AIR6 ima opciju ovlaživanja, koja korisnicima pomaže da izbjegnu suhoću zraka, glavni uzrok mnogih iritacija i respiratornih problema.

Tesla prečišćivači zraka staju na put prašini, mikrobima i polenu! HEPA filter sa aktivnim ugljem uklanja zagađivače zraka i bakterije, a pomoću različitih opcija filtriranja, Tesla prečišćivači zraka pomažu korisnicima da eliminišu štetne čestice (99,5 posto) koje ne žele u svojoj blizini.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA