Život i stil
Idealan brzi trening za fit formu i ravan stomak Zbog svakodnevnih obaveza, posla, brige o djeci ili prosto iz čiste nezainteresovanosti, sve više nas trening zaobilazi u širokom luku
#

Isto tako sve više nas svakodnevno razmišlja o tome šta treba da uradi da bi svoje tijelo dovela u perfektno stanje.

Za to naravno nije dovoljna samo korekcija ishrane, već je i fizička aktivnost neizostavna. Ukoliko sebi govorimo da ćemo nekom dijetom skinuti kilograme za tili čas, bez da se fizički aktiviramo, zavaravamo se! Pa ipak, potpuno razumijemo nedostatak vremena i sve vaše obaveze, koje onemogućavaju svakodnevni odlazak u teretanu. Podjednako shvatamo i potrebu svake žene da uloži u sebe i svoj izgled, a naročito u svoje tijelo. Zato smo mi za vas napravili kompromisno rješenje.

Pronašli smo odgovarajući 10-minutni trening koji ćete svakog dana moći da radite kod kuće. On je prilagođen oblikovanju vašeg tijela, a poseban akcenat stavljen je na stomak, koji je i najveći problem većini žena. Trening se sastoji od 10 vježbi koje radite 45 sekundi. Nakon svake vježbe slijedi pauza od 15 sekundi. Ove vježbe odabrane su da budu prilagođene većini od nas.

Ukoliko vježbe radite temeljno i uporno, rezultat je neizbježan.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.