17 C
Sarajevo
16.04.2024

Četvrti regionalni festival elektronske glazbe u boji u Brčkom

Četvrti regionalni festival elektronske glazbe u boji – BiH Color Festival powered by Beck’s, održat će se 2. i 3. avgusta na poligonu bescarinske zone u Brčkom.

 Festival će i ovog ljeta ponuditi mnoštvo sadržaja za sve posjetitelje željne kvalitetnog elektronskog zvuka te odlične avanture i zabave.

 Prisutne partijanere i ove godine očekuje nesvakidašnji izgled bina, kao i više od 30 000 vrećica boje, koje će upotpuniti zabavu i uživanje u festivalu.

- OGLAS -

 Organizatori festivala trenutno pripremaju kvalitetan line-up, koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje elektronske glazbe, a prve informacije o izvođačima očekuju uskoro.

 Ovaj festival u Brčkom okuplja sve više mladih iz cijele Bosne i Hercegovine, kao i zemalja regije.

 Koncept samog festivala zasniva se na grupnom bacanju boja na svaki okrugli sat u ritmu muzike. Sve boje imaju međunarodni certifikat da nisu toksične te su pravljene od prirodnih sastojaka.

 Osnivač festivala Miloš Stankić ističe da festival iz godine u godinu raste te da su ovaj događaj prepoznale i institucije Brčko distrikta kao i Ured Europske unije u Bosni i Hercegovini.

 “Obećana nam je značajna podrška od institucija Brčko distrikta. Nadamo se da će u narednom razdoblju sve biti kako smo i definirali, a sredstva za podršku će omogućiti angažiranje veoma kvalitetnih stranih imena, kako bi podigli festival na još višu razinu”, kazao je Stankić.

 Napomenuo je kako se radi na tome da festival ponudi i prostor za kampere za sve ljubitelje prirode koji vole smještaj na otvorenom, a koji će upotpuniti njihov festivalski doživljaj.

 Ulaznice po akcijskim cijenama naći će se u prodaji od 1. aprila 2019. godine, putem platforme: www.kupikartu.ba, kao i na svim njihovim prodajnim mjestima, priopćili su organizatori.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA