7.7 C
Sarajevo
18.04.2024

Seks skandal: Procurile snimke političara s jahte na Jadranu (FOTO)

U medije su procurile pornografske fotografije i snimke mađarskog gradonačelnika Zsolta Borkaija. Gradonačelnik Gyõra iz Orbanove stranke Fidesz na eksplicitnim se snimkama i fotografijama seksa s navodnim prostitutkama na jahti.

Prema pisanju mađarskih medija i blogova, jahta se navodno nalazi u Jadranskom moru.

Novinar Balazs Cseko na Twitteru tvrdi kako su slike objavljene devet dana prije izbora u Mađarskoj, a na njima se nalazi Borkai u društvu nekoliko prostitutki na brodu blizu Dubrovnika, prenosi 24sata. 

- OGLAS -
 

Kako piše Cseko, Borkai je bio predsjednik mađarskog Olimpijskog odbora od 2010. do 2017., ali je izgubio Orbanovo povjerenje prije dvije godine.

Gradonačelnik se u ponedjeljak u izjavi za medije ispričao porodici, ali je ustrajao da nije prekršio zakon te da nije koristio javna sredstva. Otkazao je event u kampanji i naveo kako su ‘laži objavljene o njemu potekle od opozicije koja na taj način nastoji odvratiti pozornost od vlastite nesposobnosti’, javlja Hungary Today.

Dan prije, u nedjelju, objavio je fotografiju s porodicom, napisavši: ‘Držimo se u dobru i u zlu’.

 

Ipak, naknadno je priznao da se on nalazi na slikama i snimkama, ali tvrdi kako su neki dijelovi bili manipulirani. Neće dati ostavku i nastavlja s utrkom za gradonačelnika, javlja Hungary Today.

Gradonačelnikova stranka Fidesz je prokomentirao seks skandal rekavši da je to njegova privatna stvar.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA