15 C
Sarajevo
26.04.2024

Ivan Pernar progovorio o stradanju muslimana, oduševio masu (VIDEO)

Želite li znati koliko su mediji ili novinari neovisni i objektivni, samo ih upitajte da se javno izjasne o Palestini. Sve će te shvatiti. U 99% slučajeva odgovora nećete dobiti, a ako imate sreće samo će vas ignorirati. One upornije će pokušati ugušiti na sve moguće načine.

Ivan Pernar se dodirnuo i dužničkog ropstva nastalog zločinačkom monetarnom politikom kojeg mnogi ne razumiju. Određeni pak razumiju, ali ciljano čuvaju svoj komfor iz kojeg ne žele izaći. Sličnu video snimku nije moguće vidjeti u “demokratskoj” Europi. Slagali se mi s Pernarom ili ne, nastojmo očuvati slobodu riječi za sve. Samo slušanjem argumenata svih strana, bez obzira tko ih iznosi, možemo ići dalje.

Netko će reći “Da, ali mi o tome stalno govorimo. On nije ništa novo rekao“. Istina. Međutim, ne zaboravite da Ivan Pernar predstavlja tisuće svojih birača. Nije isto sjediti u sobi i komentirati anonimno. Lako je druge, metaforama koje štite od suda, gurkati na odrade društvene promjene, prenosi Slobodna Bosna. 

- OGLAS -

Njegov doseg do ljudi je puno veći nego jedne osobe koja nije javno izložena. Danas je u demokratskom svijetu iznova uveden verbalni delikt. Došli smo u situaciju da kritike postaju zločin. Arbitrarno se zatvaraju prosvjednici i politički protivnici. Izmišljaju se afere zbog sitnica, dok za milijune nitko ne odgovara. Velike demokrate pokušavaju nametnuti što ćemo pričati, jesti, piti i misliti.

Koliko god mislili da je Hrvatska nedemokratska zemlja, ona je ispred mnogih zapadnih demokracija, gdje slične izjave i osude više nisu moguće. Često nas kritiziraju da ništa dobro ne vidimo u Americi.

Da nije tako, pohvalit ćemo slobodu govora u anglosaksonskom svijetu, a pogotovo u Sjedinjenim Američkim Državama koje kritizira Pernar za ratove u svijetu. Neka svatko kaže što misli, ali neka ne dira i ne ugrožava druge. Hoćemo li slušati i poslušati ono što drugi govori, to je naš osobni izbor, tako treba biti i ostati.

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA