20.5 C
Sarajevo
29.03.2024

Stravičan prizor kod Leskovca u Srbiji: Mrtav muškarac nađen u šumi, glava mu odvojena od tijela

Oko pola kilometra od posljednjih kuća iznad sela Predejana nađen je raspadnuti leš nepoznatog muškarca kome je glava odvojena od ostatka tijela što se objašnjava kao posljedica njegovog raspadanja.

Prema prvim saznanjima sa lica mjesta pretpostavlja se da je riječ o samoubistvu vješanjem, ali će konačnu riječ o uzroku smrti dati obdukcija, pišu Novosti.

Pozivajući se na saznanja iz izvora bliskih istražnim organima mještani Predejana kažu da je zapravo u subotu pronađen kostur čoveka što ukazuje na to da je od trenutka njegove smrti prošlo najmanje nekoliko nedjelja, pa čak možda i više od dva mjeseca.

- OGLAS -

U posljednje vrijeme u Predejanu i okolini nije prijavljen nestanak nijedne osobe, pa se pretpostavlja i to da je reč o čovjeku „koji je došao sa strane“ odnosno o osobi koja je živjela sama i nema bliske srodnike koji bi za njom tragali.

U leskovačkoj policiji je potvrđeno da je u ataru sela Marinkova bara pronađen leš i da je najverovatnije riječ o muškarcu, prenosi Kurir. 

Portparol Boban Zdravković je istakao da je rad na ovom slučaju u toku, ali da za sada nema osnova za sumnju da se radi o ubistvu

Predejančani su i u nedelju špekulisali ko bi mogao da bude čovek koji je odlučio da u njihovom kraju presudi sebi. Oni su u međuvremenu kontaktirali sve ljude za koje znaju da u okolnim selima žive sami, ali se ispostavilo da su svi živi i zdravi.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA