9 C
Sarajevo
20.04.2024

Brat Miloša Vidakovića ubijen u Kolumbiji: Otišao da organizuje šverc kokaina

On je identifikovan u jednoj od tamošnjih bolnica na osnovu dokumenta Srbije koji su bili na njegovo ime. Njegov brat Miloš ubijen je 2013. godine u Budvi, a taj slučaj je objedinjen u procesu za likvidaciju Nikole Bojovića, pišu Novosti.

Kolumbijski mediji izvijestili su o “sumnjivoj smrti Srbina turiste”.

Izvor Novosti iz srbijanske policije tvrdi da postoje sumnje da je on ubijen jakom dozom narkotika. Inspektori u Kolumbiji istražuju na koji je način tačno Vidaković umro. Urađena je obdukcija i čekaju se rezultati.

- OGLAS -

Ovaj Pančevac je, inače, kao i njegov brat koji je ubijen prije nekoliko godina u Budvi, stari znanac srbijanske policije. Dovođen je u vezu sa ilegalnom prodajom narkotika, ali i sa drugim krivičnim djelima, prenosi Radiosarajevo.

Postojali su operativni podaci da je Vladimir Vidaković, poslije smrti brata, razgranao posao sa narkoticima, pa čak i da posjeduje laboratoriju za uzgoj marihuane u Španiji – priča izvor iz policije.

Otišao je u Kolumbiju kako bi, navodno, organizovao transport kokaina za Evropu. Taj kanal je funkcionisao nekoliko mjeseci.

Zasad se sumnja da je Vidakovića ubila konkurencija. Vjeruje se da je primjenjen “recept smrti”, kao i kod ubistva Nenada Opačića.

On je namamljen, a zatim mu je poturena smrtonosna doza narkotika. Okolnosti Vidakovićeve smrti i dalje se istražuju.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA