7.7 C
Sarajevo
26.04.2024

Kako je sve počelo: Vranješ jedini nije pozdravio navijače BiH u Beču. Nakon toga počeo s četnikovanjem

Afera između Vranješa i Karleuše glavna je tema na gotovo svim portalima. Ono o čemu se najmanje priča jeste Vranješ i njegov odnos prema državnom grbu. U najmanju ruku, ljudski je izviniti se, ali po svemu sudeći to je misaona imenica za ovog “igrača”. 

Podsjećamo, Vranješ je istetovirao četničke i genocidne elemente po svom tijelu te ih s ponosom nosi. 

Face.ba je među rijetkima objavio informaciju kako se Vranješ nije htio pozdraviti sa navijačima BIH nakon utakmice protiv Austrije te da je odmah otišao u svlačionicu, a mnogi su ga podržali te istakli kako je bitno da se “bori” na terenu.

- OGLAS -

Vranješ je kasnije svojim potezima pokazao kakav je (ne)čovjek i da je to bio samo početak. 

Naime, nakon posljednjeg zvižduka u Beču, na utakmici protiv Austrije u kojoj su Zmajevi remizirali rezultatom 0:0, svi naši reprezentativci su se pozdravili s navijačima dok je Ognjen Vranješ otišao u svlačionicu. Na taj način je pokazao svoje nepoštovanje prema najvjernijim navijačima BiH. 

Nakon toga, pojavila se i čuvena “tetovaža”, a medijski natpisi su brujali i javnost je bila ogorčena, a kako i ne bi. 

 

  

Da li je Vranješ u tom trenutku pomislio “Kako je dobar osjećaj biti glavni lik na naslovnicama portala” te nastavio provocirati putem svog instagram profila, to ne znamo, ali je činjenica da je nakon toga na sve načine pokušao pridobiti medijski prostor. Nažalost, uspio je u tome. 

Nadamo se, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovne trebao bi biti bivši u svom trenutnom klubu Anderlechtu. 

Predstavnici kluba su zakazali hitan sastanak, a glavna tema će biti Vranješ te navodna odluka da mora napustiti klub do kraja januara. Istaknuto je i kako je Vranješ ovim potezima narušio ugled kluba. 

Ono što još više boli, sve ovo radi kao reprezentativac Bosne i Hercegovine jer i dalje nema zvanične informacije da li je Vranješ član iste. 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA