5.5 C
Sarajevo
24.04.2024

Ispovijest čovjeka koji je skočio u bunar za ženom, pa je dva sata držao iznad ledene vode

Hrabri čovjek je svoju ženu držao više od dva časa iznad površine ledene vode, iako je prije nekoliko dana izašao iz operacione sale poslije operacije bruha, ali Zlati nije bilo pomoći jer je prilikom pada zadobila povrede opasne po život, prenosi Buka.

– Otkako se razboljela, ne spavam ni noću ni danju. Pazio sam na nju jer je dva puta pokušala da digne ruku na sebe. Vidio sam da je nema. Krenuo sam da je tražim prvo u podrumu, gdje se jednom posjekla po vratu nožem za kalemljenje. Onda sam otrčao u plevnju, gdje je pokušala da se objesi, ali je ni tamo nije bilo. Tad sam čuo njen glas iz dubine bunara. Skočio sam odmah odozgo u bunar bez razmišljanja. Zadržavao sam se rukama i nogama dok sam padao da je ne povrijedim – priča Miroljub.

- OGLAS -

Godinama ja silazim u bunare, nije me strah, priča Miroljub, koji je juče izašao iz bolnice na svoj zahtjev da bi se oprostio od supruge.

– Izvadio sam joj glavu iznad vode. Tada je još bila živa. Zvao sam iz bunara dok neko nije čuo i došao. Bili smo sigurno dva sata u bunaru. Kada su nas čuli, prvo su nju izvukli, pa mene. Kada sam pitao da li je živa, rekli su da nije. Vjerovatno se povrijedila teško prilikom pada – priča Miroljub skrhan tugom.

On je primljen juče oko devet časova u prokupačku bolnicu, gdje je konstatovano da je zadobio oguljotine lijevog ramena, lijeve podlaktice i više oguljotina po leđima, ali da povrede nisu teške. Ipak, uprkos savjetima da bi trebalo da ostane na operaciji i liječenju, on je izašao iz bolnice i vratio se kući kako bi se oprostio od supruge.

Duboko potresen tragedijom, on je zaplakao nad Zlatinom kovčegom, a koliko je bio potresen, govori i to da nije mogao da popije gutljaj vode iz čaše koliko su mu ruke drhtale.

Dragan Tasić, rođeni brat nastradale žene, kaže da je sa suprugom nije oskudjevala ni u čemu i da to nije razlog što je odlučila da digne ruku na sebe.

– Ovo je treći put za tri mjeseca. Prvo je pokušala da digne ruku na sebe nožem, drugi put je pokušala da se objesi, evo sad treći put. On je penzioner ima dobru penziju, lijepo su živjeli. Nije bijeda razlog za ovo što se desilo, nije muka nego se nešto promijenilo u njenoj glavi – kaže Tasić.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA